• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

Volg ons

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

We horen graag van u.

Twente47

The Gallery 1.70

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

Contact

Twente 47

Hub Holland Hub

Internet of Things

Accelerator

Inspirator

Incubator

Penvoerder

IOT ACCELERATOR

Countdown partner Innovadis organiseerde het Smart Industry event

February 18, 2019

Steeds meer bedrijven in de maakindustrie worden zich bewust van de naderende Industriële revolutie, waarbij slimme producten, diensten, productieprocessen en businessmodellen centraal komen te staan.

 

Ondanks dat het voor de meeste organisaties duidelijk is dat de winst groot kan zijn, komt het in veel gevallen moeizaam van de grond en roept de Smart Industrie voor ondernemers nog veel vragen op. Daarom organiseerde het Countdown project partner Innovadis (in samenwerking met Inextenzo, Novel-T en de VMO), op 8 november 2018, een seminar over de Smart Industrie.


Tijdens het seminar heeft ook Erik Ekkel, IT-directeur Ahrma (ook een partner in het Countdown project) meer verteld over slimme pallets en wat je daar mee kunt door het gebruik van Big Data.

 

Dit event sluit naadloos aan bij de visie en de doelen van het Countdown project waarbij we in een consortium werken aan een duurzamere, efficiëntere en effectievere logistieke sector waarin vervuiling, verspilling, verkwisting en vermissing wordt verminderd.
 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

Please reload

Archief