• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

Volg ons

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

We horen graag van u.

Twente47

The Gallery 1.70

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

Contact

Twente 47

Hub Holland Hub

Internet of Things

Accelerator

Inspirator

Incubator

Penvoerder

IOT ACCELERATOR

Expert KiC bijeenkomst

May 24, 2018

Voor het opzetten van de pilot Tankinkbrug waren we te gast bij Rijkswaterstaat in Hengelo. Tijdens deze bijeenkomst hebben we met een beperkt aantal expert een aanzet gemaakt voor het ontwikkelen van een pilot rondom de Tankinkbrug. Tijdens deze bijeenkomst is een inventarisatie gemaakt van mogelijke deformaties en faalmechanismen van de brug en de wijze waarop aan deze deformaties gemeten kan worden. Daarnaast is aandacht geschonken aan de inrichting van de pilot en welke activiteiten uitgevoerd moeten worden. In deze meeting zijn ook afspraken gemaakt over wie welke activiteiten gaat uitvoeren.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

Please reload

Archief