• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

Volg ons

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

We horen graag van u.

Twente47

The Gallery 1.70

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

Contact

Twente 47

Hub Holland Hub

Internet of Things

Accelerator

Inspirator

Incubator

Penvoerder

IOT ACCELERATOR

Countdown Werkpakket 3 kickoff 7 maart

March 7, 2018

Het Countdown traject, waarin Twente47 penvoerder is en 7 partijen samenwerken aan een project om te werken aan zo laag mogelijke C02 uitstoot in de logistieke industrie, is inmiddels begonnen aan werkpakket 3. Werkpakket 3 is een spannende fase waarin we alle data die we hebben gekwalificeerd in de eerdere werkpakketten gaan combineren met externe databronnen en we de eerste big data analyses gaan maken om significante correlaties te ontdekken. Om een idee te geven van de databronnen die intern in het project zijn blootgelegd kunnen we er een aantal noemen. Rijgedrag van de bestuurder is een hele belangrijke, maar ook lading informatie van pallets of locatie informatie binnen magazijnen. 

 

Binnen de samenwerking is het goed om te zien dat alle verschillende bedrijven en disciplines nu ongeveer 9 maanden aan het samenwerken zijn en beginnen te begrijpen wat andere bedrijven voor problemen oplossen en wat voor data en businesscases hun drijven. Essentieel voor het ontwikkelen van de Logistic Performance Index voor de gehele transport industrie, die tot doel heeft de uitstoot te minimaliseren.

 

Binnenkort start ook werkpakket 5 waarin we proeftuinen gaan inrichten om de inzichten die we uit WP3 halen meteen in praktijk te brengen en ook meteen feedback te geven om zodoende iteratief de data analyse te optimaliseren.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

Please reload

Archief