• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

Volg ons

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

We horen graag van u.

Twente47

The Gallery 1.70

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

Contact

Twente 47

Hub Holland Hub

Internet of Things

Accelerator

Inspirator

Incubator

Penvoerder

IOT ACCELERATOR

KiC Bijeenkomst 15 februari

February 20, 2018

Op basis van de resultaten uit de workshops is een opzet gemaakt van mogelijke projecten die tot succesvolle business cases kunnen gaan leiden. Deze opzet van projecten is met een aantal partners besproken. Op basis van deze reacties is een agenda voor de bijeenkomst van 15 februari opgesteld. Onze gastheer voor 15 februari was Reef Infra in Oldenzaal. Het doel van deze bijeenkomst was om tot een afbakening van de zoekrichting voor business cases te komen. Voor het uitwerken van deze zoekrichtingen zijn kleinere groepen geformeerd om daar effectief mee aan de slag te kunnen gaan. De werkgroepen hebben de opdracht om de zoekrichting te vertalen naar globaal te formuleren business cases.     

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

Please reload

Archief