• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

Volg ons

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

We horen graag van u.

Twente47

The Gallery 1.70

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

Contact

Twente 47

Hub Holland Hub

Internet of Things

Accelerator

Inspirator

Incubator

Penvoerder

IOT ACCELERATOR

Kick off Countdown Project

August 16, 2017

Nadat EFRO  het project “Countdown” heeft goedgekeurd is er op 7 juni 2017 een project bijeenkomst georganiseerd met de 7 enthusiaste partners in het Countdown project ( Ahrma Holding, Datacadabra, Greenstar Ovis, Locus Positioning, Innovadis, Universiteit Twente en Stichting Twente47)

 

Deze bijeenkomst had als doel om inzicht te geven in de opzet van het Countdown project en om de partners met elkaar te laten kennismaken. Deze project bijeenkomst werd gehouden bij Twente 47 HQ in Enschede,.

 

Het Countdown consortium wil met dit project gaan werken aan een oplossing die partijen in de logistieke keten instaat stelt informatie ofwel big data te gebruiken om de vier V's (vervulling, verspilling, verkwisting, vermissing) te minimaliseren, waardoor optimalisatie van het bedrijfsresultaat en optimalisatie van duurzaamheid hetzelfde doen dienen.

 

Het doel van het countdown project is om voor de logistieke sector  innovatieve data vergaring en  analyse technieken en methoden te ontwikkelen waarmee de steeds dynamischer en complexere logistieke processen beheerst kunnen worden, de de hele supply chain hiermee

 

 duurzamer en efficiënter maken.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

Please reload

Archief