• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

Volg ons

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

We horen graag van u.

Twente47

The Gallery 1.70

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

Contact

Twente 47

Hub Holland Hub

Internet of Things

Accelerator

Inspirator

Incubator

Penvoerder

IOT ACCELERATOR

Bijeenkomst KiC 1 juni 2017

June 1, 2017

Nadat de provincie Overijsel het project “Kunstwerken in Control”  heeft goedgekeurd is op 1 juni 2017 een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de partners in het KiC project. Deze bijeenkomst had als doel om inzicht te geven in de opzet van het KiC project en om de partners met elkaar te laten kennismaken. Deze kennismakingsbijeenkomst werd gehouden bij Rijkswaterstaat Oost Nederland Oost.Nadat de provincie Overijsel het project “Kunstwerken in Control” heeft goedgekeurd is op 1 juni 2017 een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de partners in het KiC project. Deze bijeenkomst had als doel om inzicht te geven in de opzet van het KiC project en om de partners met elkaar te laten kennismaken. Deze kennismakingsbijeenkomst werd gehouden bij Rijkswaterstaat Oost Nederland Oost.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

Please reload

Archief